Från ett lyckat 2011 mot ett ännu bättre 2012

Posted on 02 Jan 12 News | No Comments

TJUGOHUNDRAELVA var året då allt började, då jag bestämde mig. Nu kööör vi!! Jag kunde inte sitta hemma och gömma mig längre med min demostudio i garderoben och hundratals halvfärdiga låtar i kollegie-blocket.

Under hösten 2010 spelades materialet till min första EP in…

och den 19:e mars 2011 stod jag på scenen på min alldeles egna Releasekonsert. Jag kan nog säga att denna dagen är en av de bästa i mitt liv hittills. Jag gjorde det!

Under våren som följde var en av mina låtar; Rich Girl, med och tävlade i Svensktoppen Nästa. Då jag tog det lite lugnt under våren trillade många bokningar till sommaren in. Jag spelade på olika fester och uteställen. Radion hörde av sig och ville ha med mig på en livesändning i Tibro. Jag avslutade sommaren med att spela på Matfestivalen i Skövde.

Under hösten spelade jag sedan på Shoppinghelgen i Skövde. Jag var på radion i programmet Replokalen där jag fick en halvtimme med bara min musik och prat om den.

Resten av hösten har jag ägnat åt förberedelser inför vad som kommer under 2012…. detta kan jag inte säga så mycket om ännu men den som kikar in här imorgon får se… (man kan också köpa morgondagens SLA om man är riktigt nyfiken!:)

Jag vill TACKA alla som varit inblandade i allt jag gjort förra året; musiker, producenter, arrangörer, kreatörer och fantastiska människor som peppat mig när jag varit i motvind. Stort Tack till min kära vän Elin (kvinnan bakom denna fantastiska hemsida) som har funnits här som en klippa hela året och hjälpt mig med både jobb och privata dilemman!

2011 har varit magiskt på många sätt och jag har vågat, vuxit och lärt mig så otroligt mycket om mig själv och andra, om kärlek och rädsla. Jag har inte minst lärt mig att uppskatta nuet och slutat stressa så förbannat. Som tur är blir man aldrig klar med sig själv och jag hoppas att TJUGOHUNDRATOLV kommer vara ett ännu mer utvecklande år.

Fortsätt skapa, fortsätt vara er själva, bry er om varandra och sträva mot era drömmar. Allting som jag vill kan jag göra. Gott nytt år! ♥