Gott Nytt År!

Posted on 31 Dec 12 News | No Comments

Hej alla ni som tar er tid att titta in här på min sida ibland! Ett år går fort men ändå har man gjort så mycket när man blickar tillbaka. Jag är oerhört tacksam för att ni är nyfikna och vill följa min resa. Framförallt tacksam är jag för de närmaste jag har omkring mig som alltid ställer upp. Utan er hade jag inte kunnat hålla på med min musik så som jag gör.

2012 började med min medverkan i The Voice Sverige på TV4, en kort, tuff, inspirerande och lärorik resa. Mitt i den karusellen tilldelades jag SKAPs jubileumspris vilket jag är oerhört stolt och fortfarande en aning förvånad över. Jag deltog i år, såsom även 2011, i Svensktoppen Nästa… men i år lyckades jag komma till final i Skaraborg!

Jag startade ett samarbete med loop-cellisten Sebastian Freij, skrev ny musik tillsammans och spelade runt omkring i länet under sommaren. Under året spelade jag in och släppte min andra EP Small Town, Tack Anders och Vintage Loft Studio för det fina samarbetet.

Jag avslutade året med att lära känna Londons musikliv. Om några dagar går flyget dit igen för ännu en period med spelningar och låtskrivarsamarbeten. 2013 blir ett ljust år! Hoppas ni får en festlig kväll, ta hand om varandra och tack igen till alla själar som korsat min väg och varit en del av detta år. ♥ ♬ Malin